Din vän på vågen!
Birkes Båtjour – Din kompletta marinpartner.


Vi utför sedan många år båt- och motorservice med vår speciella service: Vi är mobila, vi kommer till båten. Vår verkstad ligger på Ingarö i Björkvik där vi även lagerför motor- och båttillbehör/reservdelar till framför allt Honda, Suzuki, Mercury, Mercruiser.

Vi är även auktoriserade för ovanstående märken och utför såväl service som renovering enligt deras högt ställda krav. Vi servar alla på marknaden förekommande märken. Vi utför båtbesiktningar av såväl SBU (Svenska Båtunionen) säkerhetsbesiktningar som besiktningar inför köp. Omfattningen av besiktningen är beroende på kundens önskemål samt objektets ålder och skick. Här finns alltid pengar att tjäna för köparen!

Vi utför nautiska utbildningar i samarbete med Båtägarskolan, bl.a. utbildar vi till förarintyg, kustskepparintyg, motormekanikerintyg, högfartsintyg etc., allt enligt normer uppställda av NfB (Nämnden för båtlivsutbildning). Vi är även utsedda av NfB att examinera förarintyg, båtmotormekaniker samt högfartsintyg.

Vi utför alla slags försäkringsjobb och har samarbete med samtliga bolag. Vi utför motorbyten, montering av motorer och tillbehör, plastningar etc. Vi har förutom servicebilar, även en servicebåt med vilken vi även samarbetar med sjöassistans. Vi utför båttransporter.

 
Mvh,
Stephan Birke
 
Länkar:
http://www.mercmarine.com
http://www.hondapower.se
http://www.suzukimc.nu
http://www.stockholmradio.telia.com/sjoass
http://www.nfb.a.se
http://www.batunionen.com
http://www.batagarskolan.com